Fodterapi Korsør

Åbningstid kun efter aftale alle ugens dage

Ved Søhuse Fodterapi i Vemmelev, tæt på Korsør, tilbydes professionel fodpleje. Her, som en certificeret fodterapeut, sikres du fodpleje af topkvalitet. Giv dine fødder lidt ekstra opmærksomhed og book en tid til fodterapi i nærheden af Korsør i dag.

Klinik for Fodterapi nær Korsør!

I min klinik, placeret nær Vemmelev, kan du forvente personlig service og en rolig atmosfære. Dine fødders velbefindende er prioriteret, når du modtager behandling. Fødder er essentielle for hele livet, men ofte negligeres de. Jeg tilbyder diverse fodbehandlinger, designet til at pleje dine fødder og give en afslappende oplevelse. Spørgsmål angående min klinik eller fodbehandling i Korsør? Kontakt mig gerne på tlf. +45 51 25 00 22 eller via godfod@me.com.

Kontakt mig

Fodbehandling nær Korsør

Søhuse Fodterapi præsenterer forskellige fodpleje- og behandlingstjenester. Jeg laver blandt andet Formthotics indlæg, perfekte til alt fra aktiv livsstil til støtte ved led- og slidgigt. Mere information om indlæg findes her.

Er fodpleje nødvendig for dig, tilbyder jeg fodterapi nær Korsør.

Priser på fodbehandlinger i Korsør:

Den Klassiske / Kr. 500,-

Startende med et varmt, forfriskende fodbad, efterfulgt af fjernelse af hård hud og pleje af negle. Behandlingen afsluttes med en dejlig creme og olie-massage.

Den Lille / Kr. 380,-

Ideel til dig der kun ønsker pleje af negle eller fjernelse af hård hud.

Den Lidt Større / Kr. 610,-

Behandlingen er som Den Klassiske, men til dig der danner meget hård hud (som fx ved hyperkeratose), så er det Den Lidt Større du skal booke tid til.

Den Mindste / Kr. 240,-

Perfekt for dem med smertefulde ligtorn eller problematiske hælrevner.

Den Lækreste / Kr. 710,-

Som “Den Klassiske” men efter endt behandling bliver dine fødder masseret med en lækker scrub, du får et fodbad mere for at fjerne scrubben, og så bliver dine fødder og underben masseret med den lækreste creme.. Du svæver fra klinikken.

Neglelak

Den Klassiske inkl. neglelak / kr. 600,-
Den Lille inkl. neglelak / kr. 480,-
Den Lidt Større inkl. neglelak / kr. 710,-
Den Lækreste inkl. neglelak / kr. 810,-

 

Bestil tid til fodterapi nær Slagelse

Ønsker du at bestille tid til fodterapi nær Slagelse kan du gøre det gennem min Online Booking.
Har du spørgsmål til mine fodbehandlinger, er du altid velkommen til at kontakte mig inden din behandling. Du kan udfylde min kontaktformular herunder, eller på tlf. +45 51 25 00 22 eller via godfod@me.com. Som Statsautoriseret Fodterapeut, tilbyder jeg altid gerne god råd til fodpleje, både i forbindelse med fodbehandling, men du kan også finde flere gode råd her på min hjemmeside.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Skriv til mig her

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.