Ydelser og Priser

Åbningstid kun efter aftale alle ugens dage

Klinik for Fodterapi – Faglighed & Troværdighed

Står du og mangler en behandling til dine fødder? Så kan du trygt stole på mig, Heidi Gabrielsen, ejer af Søhuse Fodterapi, en Klinik for Fodterapi. Jeg er statsautoriseret fodterapeut siden 1997. Se fodbehandlingerne nedenfor og book din tid. Jeg lover at du svæver ud af døren.

Ring på +45 51 25 00 22, send en mail på godfod@me.com eller book direkte her: Online Booking

En fodklinik der tilbyder lidt af hvert

Den Klassiske / Kr. 500,-

Behandlingen starter med et lunt og lækkert forfriskende fodbad.
Derefter bliver den hårde hud beskåret, dine negle bliver klippet, filet, rettet til og renset op.
Behandlingen afsluttes med en lækker creme og olie som masseres ind i huden.

Den Lille / Kr. 380,-

Ønsker du kun at få ordnet dine negle, eller er det kun den hårde hud der skal fjernes, så er det “Den Lille” du skal bestille.

Den Lidt Større / Kr. 610,-

Behandlingen er som Den Klassiske, men til dig der danner meget hård hud (som fx ved hyperkeratose), så er det Den Lidt Større du skal booke tid til.

Den Mindste / Kr. 240,-

Har du fx en ligtorn der gør meget ondt, eller en virkelig generende hælrevne, så er det “Den Mindste” du skal bestille.

Den Lækreste / Kr. 710,-

Som “Den Klassiske” men efter endt behandling bliver dine fødder masseret med en lækker scrub, du får et fodbad mere for at fjerne scrubben, og så bliver dine fødder og underben masseret med den lækreste creme.. Du svæver fra klinikken.

Neglelak

Den Klassiske inkl. neglelak / kr. 600,-
Den Lille inkl. neglelak / kr. 480,-
Den Lidt Større inkl. neglelak / kr. 710,-
Den Lækreste inkl. neglelak / kr. 810,-

 

Afbudspolitik

Husk at melde afbud i god tid, senest kl. 8.00 samme dag.

Afbud meldes via sms eller opringning til +45 51 25 00 22

Ved afbud senere end kl. 8.00 samme dag, opkræves et gebyr på 50% af behandlingens pris.
Såfremt du udebliver fra bestilt behandlingstid, opkræves den bestilte behandlingspris.

Fodterapeuten, der værner om dig

Klinikken har ydernummer, hvorfor diabetespatienter, leddegigtpatienter og arvævspatienter og patienter med nedgroede negle kan opnå tilskud fra Regionen hos Søhuse Fodterapi, hvis der foreligger en henvisning fra egen læge.

Pensionister kan ansøge om et udvidet helbredstillæg på op til 85% gennem deres kommune. Jeg er behjælpelig med at udfylde skemaet. Der betales fuld pris for behandlingen hos mig, hvorefter kvitteringen afleveres/sendes til Borgerservice, der efterfølgende indsætter tilskuddet sammen med pensionen.

Søhuse Fodterapi er din fodklinik nær Korsør. På Søhusevej 7 i Vemmelev, finder du vores hyggelige fodklinik. Jeg er Statsautoriseret Fodterapeut så dine fødder er altid i professionelle hænder i min fodklinik nær Korsør.

Dine fødder skal holde hele livet og derfor er de også vigtige at pleje. Fødder bliver ofte overset og får ikke den nødvendige pleje og opmærksomhed, som de har brug for. Når du bestiller tid til behandling i min fodklinik nær Korsør, kan du vælge mellem en række forskellige ydelser, som alle giver dine fødder den skønneste behandling.

Skriv til mig her

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.