Fodterapi

Åbningstid kun efter aftale alle ugens dage

En lille påmindelse fra din fodterapeut.
Vask dine fødder hver dag, også mellem tæerne. Brug helst lunkent vand med en lille smule PH-venlig sæbe, olie eller salt. Sæt aldrig fødderne i blød i lang tid – max 8-10 min. Tør dem grundigt, også mellem tæerne. Smør dem ind i en god creme, men IKKE mellem tæerne. Hvis du vil gerne have sunde bløde fødder, der ikke gør ondt, når du går, så skal fodpleje ind i din daglige rutiner.
Hvis du har brug for fodterapi, er du altid velkommen hos Søhuse Fodterapeut nær Korsør lige uden for Vemmelev.

Ordentlig fodterapi nær Vemmelev

Kontakt mig; hvis der er tørhed, neglesvamp, vabler, revner i huden, hård hud, nedgroede negle, ømhed eller hvis der er noget du er i tvivl om. Jeg hjælper gerne med at med netop dine fodproblemer gennem professionel fodterapi/fodpleje.

Brug uldsokker til kolde fødder og bomuldssokker til varme fødder.

Kontakt mig

Hvorfor få fodterapi ?

Dine fødder er beregnet til at skulle holde hele livet men det gør de ikke, hvis du ikke behandler dem ordentligt. Selve foden består af 26 knogler og er med sin buede form beregnet til at skulle klare store belastninger. Hver dag tager du virkelig mange skridt, og vi har høje forventninger om at vores fødder fungerer optimalt. Hvis dine fødder ikke får den fornødne pleje kan de derfor begynde at give dig ubehagelige problemer. Og det er netop her, hvor jeg som fodterapeut nær Korsør kommer ind i billedet.

Fodterapi, fodpleje, fodbehandling, pedicure, fodlæge, fodheks, fodtudse er alle sammen navne for stort set det samme. Hos mig bruger jeg adskillige former for fodterapi og fodbehandlinger fordi jeg er Statsautoriseret fodterapeut!

Jeg er en del af Danmarks Sundhedsvæsen og fagligheden er i top hos mig.

Som statsautoriseret  fodterapeut kan jeg hjælpe dig hvis du har:

  • Behov for en fodbehandling
  • Nedgroede negle
  • Neglesvamp
  • Hammertæer
  • Hård hud
  • Ligtorne
  • Bøjler
  • Vorter
  • Hælrevner
  • knyster

Kontakt mig for tidsbestilling, så jeg kan behandle dine fodproblemer eller hvis du vil forkæle dig selv. Jeg behandler kvinder, mænd, børn, unge og gamle. Det er så skønt at få ordnet fødder, så prøv det!

Bestil tid hos din fodterapeut nær Korsør på telefon +45 51 25 00 22

Fodterapeut Korsør | Søhuse Fodterapi Korsør

 

Så står du og mangler en fodterapeut nær Korsør, Vemmelev, Slagelse,  Skælskør, Boeslunde osv  til at give dig en kvalitets fodbehandling så kan du trygt kontakte mig. Ring for tidsbestilling, eller book online. Jeg behandler kvinder, mænd, børn, unge og gamle. Det er så skønt at få ordnet fødder, så prøv det!

Bestil tid på telefon +45 51 25 00 22

Søhuse-fodterapi.dk

Skriv til mig her

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.