Fodterapi Slagelse

Åbningstid kun efter aftale alle ugens dage

Søhuse Fodterapi i Vemmelev tilbyder fodbehandling nær Slagelse. Som Statsautoriseret Fodterapeut er du sikret fodpleje af højeste kvalitet. Forkæl dine fødder og bestil tid til fodterapi nær Slagelse i dag.

Klinik for Fodterapi nær Slagelse!

I min fodklinik nær Vemmelev modtager du altid personlig service og en afslappet stemning. Dig og dine fødders helbred er i fokus, når du modtager fodpleje hos mig. Fødder skal holde hele livet, men bliver sjældent prioriteret særligt højt. Jeg tilbyder en række forskellige fodbehandlinger som alle har til formål at pleje dine fødder og give dig en afstressende og behagelig oplevelse. Har du spørgsmål til min fodklinik eller ønsker fodbehandling i Slagelse, er du altid velkommen til at kontakte mig på tlf. +45 51 25 00 22 eller via godfod@me.com.

Kontakt mig

Fodbehandling nær Slagelse

Søhuse Fodterapi tilbyder en række forskellige services inden for fodpleje og fodbehandling. Jeg fremstiller blandt andet Formthotics indlæg, som er ideelle til alt fra en aktiv hverdag og almindelig støtte til leddegigt, slidgigt og kramper. Læs mere om fodindlæg her.

Trænger du til fodpleje, tilbyder jeg også fodterapi nær Slagelse.

Priser på fodbehandlinger i Slagelse:

Den Klassiske / Kr. 500,-

Behandlingen starter med et lunt og lækkert forfriskende fodbad.
Derefter bliver den hårde hud beskåret, dine negle bliver klippet, filet, rettet til og renset op.
Behandlingen afsluttes med en lækker creme og olie som masseres ind i huden.

Den Lille / Kr. 380,-

Ønsker du kun at få ordnet dine negle, eller er det kun den hårde hud der skal fjernes, så er det “Den Lille” du skal bestille.

Den Lidt Større / Kr. 610,-

Behandlingen er som Den Klassiske, men til dig der danner meget hård hud (som fx ved hyperkeratose), så er det Den Lidt Større du skal booke tid til.

Den Mindste / Kr. 240,-

Har du fx en ligtorn der gør meget ondt, eller en virkelig generende hælrevne, så er det “Den Mindste” du skal bestille.

Den Lækreste / Kr. 710,-

Som “Den Klassiske” men efter endt behandling bliver dine fødder masseret med en lækker scrub, du får et fodbad mere for at fjerne scrubben, og så bliver dine fødder og underben masseret med den lækreste creme.. Du svæver fra klinikken.

Neglelak

Den Klassiske inkl. neglelak / kr. 600,-
Den Lille inkl. neglelak / kr. 480,-
Den Lidt Større inkl. neglelak / kr. 710,-
Den Lækreste inkl. neglelak / kr. 810,-

 

Bestil tid til fodterapi nær Slagelse

Ønsker du at bestille tid til fodterapi nær Slagelse kan du gøre det gennem min Online Booking.
Har du spørgsmål til mine fodbehandlinger, er du altid velkommen til at kontakte mig inden din behandling. Du kan udfylde min kontaktformular herunder, eller på tlf. +45 51 25 00 22 eller via godfod@me.com. Som Statsautoriseret Fodterapeut, tilbyder jeg altid gerne god råd til fodpleje, både i forbindelse med fodbehandling, men du kan også finde flere gode råd her på min hjemmeside.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Skriv til mig her

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.