Fodterapi Slagelse

Åbningstid kun efter aftale alle ugens dage

Søhuse Fodterapi i Vemmelev tilbyder fodbehandling nær Slagelse. Som Statsautoriseret Fodterapeut er du sikret fodpleje af højeste kvalitet. Forkæl dine fødder og bestil tid til fodterapi nær Slagelse i dag.

Klinik for Fodterapi nær Vemmelev !

I min fodklinik nær Vemmelev modtager du altid personlig service og en afslappet stemning. Dig og dine fødders helbred er i fokus, når du modtager fodpleje hos mig. Fødder skal holde hele livet, men bliver sjældent prioriteret særligt højt. Jeg tilbyder en række forskellige fodbehandlinger som alle har til formål at pleje dine fødder og give dig en afstressende og behagelig oplevelse. Har du spørgsmål til min fodklinik eller ønsker fodbehandling i Slagelse, er du altid velkommen til at kontakte mig på tlf. +45 51 25 00 22 eller via godfod@me.com.

Kontakt mig

Fodbehandling nær Slagelse

Søhuse Fodterapi tilbyder en række forskellige services inden for fodpleje og fodbehandling. Jeg fremstiller blandt andet Formthotics indlæg, som er ideelle til alt fra en aktiv hverdag og almindelig støtte til leddegigt, slidgigt og kramper. Læs mere om fodindlæg her.

Trænger du til fodpleje, tilbyder jeg også fodterapi nær Slagelse. I min fodklinik tilbyder jeg en række forskellige fodbehandlinger:

  • Den Klassiske
  • Den Mindste
  • Den Lille
  • Den Lidt Større
  • Den lækreste

Desuden tilbyder jeg neglelak ved alle fodbehandlinger. Læs mere om de enkelte fodbehandlinger samt priser her.

 

Bestil tid til fodterapi nær Slagelse

Ønsker du at bestille tid til fodterapi nær Slagelse kan du gøre det gennem min Online Booking.
Har du spørgsmål til mine fodbehandlinger, er du altid velkommen til at kontakte mig inden din behandling. Du kan udfylde min kontaktformular herunder, eller på tlf. +45 51 25 00 22 eller via godfod@me.com. Som Statsautoriseret Fodterapeut, tilbyder jeg altid gerne god råd til fodpleje, både i forbindelse med fodbehandling, men du kan også finde flere gode råd her på min hjemmeside.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Skriv til mig her

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.